• Heliumballonnen en ballondecoraties bezorgd in heel Nederland
Mobile menu

Heliumprijs fors omhoog

Geschreven door Erik Witteveen op 24-12-2019 - 0 reacties

Waar ballonbedrijven een jaar of tien geleden nog losse heliumballonnen  verkochten voor 0,75 euro  per stuk, zijn de tijden in rap tempo helaas flink veranderd...
De heliummarkt is al een paar jaar onrustig. Door meerdere oorzaken, waaronder aanhoudende vertragingen bij het aanboren van nieuwe bronnen, worden beschikbare voorraden herverdeeld over importeurs wereldwijd. Dit drijft de prijs omhoog.
Vorig jaar is er al een prijsstijging van heliumgas geweest, welke wij destijds uiteraard ook door moesten voeren in de ballonprijzen, en vandaag bereikte ons het bericht dat de prijzen per direct weer een stuk gaan stijgen.

Er is helaas niets aan te doen, maar het resulteert er in dat heliumballonnen een soort 'luxeproduct' aan het worden zijn.
Natuurlijk zijn er ook nog altijd de luchtgevulde ballondecoraties, maar ja... het blijft toch een bijzonder gezicht dat een ballon zweeft in de lucht... Dat is en blijft een magisch gezicht!

Vooralsnog kunnen wij gewoon heliumballonnen blijven leveren, al zullen de prijzen hoger zijn dan u tot op heden van ons gewend was.
De nieuwe tarieven zijn reeds doorgevoerd en treft u op de website.

Wij hopen u ondanks dit bericht ook in 2020 weer te mogen helpen aan die leuke heliumballonnen, ondanks dat ze wat duurder zijn geworden. Bij een feest hoort tenslotte een ballonnetje!


Een mooi nieuw jaar gewenst.

Team Ballonnenservice

 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties achtergelaten.

Reactie toevoegen:


Uw e-mail adres wordt niet weergegeven op de website