• Heliumballonnen en ballondecoraties bezorgd in heel Nederland

FAQ

Hoe lang blijft een heliumballon zweven?

Een latex ballon gevuld met helium en hi-float gel blijft zo'n 3 a 5 dagen zweven. Wel is het zo dat de ballonnen de 1e en 2e dag op z'n mooist zijn. daarna worden ze elke dag een stukje kleiner. Een folieballon gevuld met helium blijft ongeveer een week zweven.

Hoe lang blijven ballondecoraties mooi?

Een ballondecoratie die indoor (binnen en uit de zon) wordt geplaatst zal lang mooi blijven. Bij een ballondecoratie die outdoor wordt geplaatst is het afhankelijk van de weersomstandigheden hoe lang deze mooi blijft. Bij normale omstandigheden blijven de ballonnen een paar dagen tot een week (en soms nog wel langer) mooi, terwijl het hartje zomer bij veel zon en hoge temperaturen al na een dag gebeurd kan zijn. Bij een speciale gelegenheid is het dan ook het beste om de ballondecoraties zo kort mogelijk van te voren, op de dag zelf, door ons te laten leveren; dan weet u zeker dat de ballonnen er mooi bij staan als uw gasten arriveren.

Hoe ver dien ik van tevoren te bestellen?

Uw bestelling ontvangen wij graag een paar dagen van tevoren, maar kan online zelfs nog tot 24 uur voor het gewenste aflevermoment geplaatst worden. Wanneer u producten bestelt met bedrukking, dient u rekening te houden met een langere levertijd welke varieert per product. Voorbeeld: U wilt op maandag 10:00 uur een ballonnenboog bestellen voor afleveren op dinsdag na 10:00 uur; Geen probleem! Deze bestelling kunt u gewoon online plaatsen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per email.

Is helium een gevaarlijk gas?

Helium is een edelgas. Het is niet brandbaar, niet explosief en niet giftig. Compleet ongevaarlijk dus.

Is het oplaten van ballonnen slecht voor het milieu?

Onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar, en zijn dus niet slecht voor het milieu. Het oplaten van ballonnen juichen wij echter niet toe. Een deel van de ballonnen komt tenslotte toch tijdelijk in het milieu terecht. Oplaten van ballonnen is niet echt meer van deze tijd. Maar je kunt zo veel andere leuke dingen met ballonnen doen! En na het feestje gewoon netjes in de vuilnis.

Kan ik als particulier of als bedrijf een bestelling plaatsen?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons bestellen. De weergegeven prijzen op de website zijn excl. 21% B.T.W.

Kan ik met PIN betalen?

Als u ballonnen bij ons komt afhalen kunnen deze zowel per PIN als contant betaald worden. Als u ballonnen laat bezorgen kan er helaas niet gepind worden.

Kan ik mijn bestelling afhalen of wordt deze bezorgd?

Bestellingen onder de 75,00 euro kunnen uitsluitend afgehaald worden te Aalsmeer. U kiest online een dag en tijdstip waarop u de ballonnen af wilt komen halen. Bij bestellingen boven de 75,00 euro kunt u de ballondecoraties door ons laten bezorgen. Hier worden bezorgkosten voor berekend. Wanneer u het afleveradres kiest, ziet u de bezorgkosten voor de betreffende plaats. Wij bezorgen in heel Nederland. (Waddeneilanden uitgezonderd)

Kan ik ook 1 ballon of 1 trosje ballonnen bij iemand laten bezorgen?

Ja, dat kan! Speciaal voor het verrassen van iemand met 1 ballon of 1 trosje ballonnen hebben wij een aparte website: www.ballonperpost.nl

verhuren jullie ook opblaasfiguren zoals sarah en abraham?

Ja, we hebben hier een aparte website voor: www.opblaasfiguur.nl

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

Het bedrag dat wij berekenen aan bezorgkosten is afhankelijk van het aflever-adres en het gewenste aflever-tijdstip. Selecteer de door u gewenste artikelen door deze in de winkelwagen te plaatsen. Vul vervolgens de plaatsnaam in van het afleveradres. U ziet nu de totale kosten inclusief bezorging. Bezorgen kan alleen bij bestellingen van 75,00 euro of meer. Bestellingen onder de 75,00 euro kunt u zelf komen afhalen te Aalsmeer.

Wat zijn de verschillende betaalmethoden?

Wanneer u een bestelling plaatst kunt u deze met iDeal, creditcard, PayPal of Afterpay betalen. Bedrijven kunnen, na goedkeuring van Ballonnenservice.nl, achteraf betalen met een betalingstermijn van 14 dagen. Het is ook mogelijk om uw bestelling contant te betalen bij levering of afhalen.

Wat zijn jullie openingstijden?

Op werkdagen zijn wij geopend van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 12:00 uur. Wilt u langs komen om uw wensen te bespreken of uw online bestelling af te halen dan bent u van harte welkom. Ook als u slechts een paar ballonnen nodig hebt welke nog niet online besteld zijn, dan is dit meestal te realiseren terwijl u wacht.

Worden ballondecoraties zoals een ballonnenboog kant- en klaar geleverd? Of moet ik deze zelf nog in elkaar zetten en/of opblazen?

Ballondecoraties worden kant- en klaar door onze chauffeur(s) bij u afgeleverd; u hoeft hier dus zelf niets meer aan te doen. De ballonnen zijn al opgeblazen en de chauffeur zet de boog, pilaren of andere decoraties ook nog even netjes voor u neer op de gewenste plek. Indien nodig zetten wij de decoraties ook nog voor u vast met een visdraadje en/of zuignap.

Worden de frames van de ballondecoraties weer opgehaald?

De frames van onze ballonnenbogen en ballonpilaren zijn gemaakt van wegwerp-materialen en worden dus niet meer door ons opgehaald. U kunt deze zelf in de vuilnis gooien. Alleen een ballonnenboog in hartvorm en de balloncijfers zijn hier een uitzondering op, deze halen wij in de meeste gevallen weer op.