Heliumballonnen

Losse Heliumballonnen

Heliumballonnen zijn en blijven een leuke versiering. Bijvoorbeeld los tegen het plafond. Kies de gewenste kleur(en) ballonnen en het aantal per kleur ballon in de online configurator.

Bekijken

Trosjes heliumballonnen

Trosjes heliumballonnen kun je goed gebruiken om een zaal aan te kleden. Kies de gewenste kleurencombinatie in de online configurator.

Bekijken

Confetti Ballonnen

Dit is de trend van dit moment... confetti ballonnen! Maak uw feest compleet met deze prachtige versiering.

Bekijken

Trosjes Verjaardag

Met trosjes heliumballonnen en onze ballonboeketten versier je de woonkamer of feestzaal makkelijk en snel! Ze zijn geschikt om om de grond of om op tafel te plaatsen.

Bekijken

Trosjes Huwelijk

Trosjes heliumballonnen en ballonboeketten voor een bruiloft met Just Married prints op de ballonnen en boeketten voor diverse huwelijks jubileums vindt je hier.

Bekijken

Trosjes Geboorte

De leukste items om het huis van de kersverse ouders te versieren, een babyshower mee aan te kleden of een Gender Reveal party te organiseren.

Bekijken

Trosjes Diversen

samengestelde trosjes bedrukte heliumballonnen. Diverse prints, zweefduur van meerdere dagen! Inclusief ballongewichtje.

Bekijken

Folieballonnen

Heliumgevulde folieballonnen zijn leuk om mee te bestellen ter decoratie van uw feest. Wilt u slechts 1 ballon per post versturen als kado? Kijk dan op de website Ballonperpost.nl

Bekijken

Reuzeballonnen

Heliumgevulde reuzeballonnen hebben een doorsnede van ongeveer 80 centimeter en worden door ons geleverd inclusief lintje en gewichtje.

Bekijken

LED Ballonnen

LED Ballonnen zijn transparante bubble ballonnen met een LED snoer er omheen en er onder. Ze zijn verkrijgbaar in wit of in multicolor.

Bekijken

cijferballonnen

foliecijferballonnen heliumgevuld

Bekijken

Hartjesballonnen

Folieballonnen in hartvorm zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Leuke ballonnen om toe te voegen aan een trosje heliumballonnen of gewoon los per stuk te bestellen.

Bekijken

heliumballonnen bedrukt

heliumballonnen met een print er op

Bekijken
productid169 €31.95

Excl. B.T.W.

Cloudbuster

Een Cloudbuster is een helium gevulde reuzeballon met daaronder twee clusters kleine ballonnen. Een Cloudbuster leveren wij inclusief lint en gewichtje.

Bekijken

contact

Offerte aanvragen?

Speciale wensen?

Vraag hier uw offerte aan

Telefonisch

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur

0297 712065